Επαγγελματική κάρτα

bus cardsΟι Επαγγελματικές Κάρτες είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο της δουλειάς σας.

Καλώς ή κακώς, μπορούν να σας "φέρουν" πελάτες αλλά και να προκαλέσουν ακριβώς το αντίθετο.

Μία ευανάγνωστη και γραφιστικά πλήρης κάρτα, που θα περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία επικοινωνίας που πρέπει, θα κάνει εντύπωση και να είστε σίγουροι πως θα κρατηθεί από τους (μέλλοντες) πελάτες σας. Και είναι σίγουρο πως ο σωστός σχεδιασμός μιας επαγγελματικής κάρτας θα ανταποδώσει το κόστος της παραγωγής τους.

Αντίθετα, μία δυσανάγνωστη και "πρόχειρη" κάρτα θα δημιουργήσει κακές και, ενδεχομένως, άδικες εντυπώσεις για την επιχείρησή σας.

Αφήστε μας να σχεδιάσουμε την Επαγγελματική σας Κάρτα, δημιουργώντας δωρεάν τρία προσχέδια για εσάς. Βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο ύφος που εσείς θέλετε να έχει η επιχείρησή σας και προχωράμε στην τελική σχεδίαση.

Επιλέξτε το βάρος και το είδος του χαρτιού που θα χρησιμοποιηθεί, αλλά και στοιχεία που θα δώσουν διαφορετική ποιότητα στην κάρτα σας (πλαστικοποίηση, στρογγυλεμένες γωνίες κλπ.) και η κάρτα σας είναι μπορεί να εκτυπωθεί.

Παραλάβετε από εμάς την ποσότητα καρτών που επιθυμείτε σε προσιτή τιμή και είστε έτοιμοι να επικοινωνήσετε την επιχείρησή σας!

 

 

 

Πάντα στη διάθεσή σας!Επισκεφτείτε μας και λύστε όλες σας τις απορίες...